Vintertøj til mænd

Vinteren er over os, og måske tænker du for dig selv – hvordan ser det ud med mit vintertøj og særligt mine store vinterjakker? Måske prøver du at komme gennem vinteren med blot en vindjakke og en sweater, fordi du ikke lige har fundet den rigtige vinterjakke? Og måske er det sværere for dig, fordi du har brug for vinterjakker i store størrelser? Fortvivl ikke, fordi du kan finde de helt rigtige vinterjakker i store størrelser til mænd online og også skijakker i store størrelser. Se bare her.

Hvilke typer af vinterjakker til mænd findes der så?

Lad os starte med de mere milde vinterdage. Her vil en tweedjakke med tern være et godt valg. Stilen lige nu er, at din tweedjakke skal være lidt mere løs, så vær ikke bange for at købe din tweed jakke i en stor størrelse. En størrelse større, end du normalt bruger, vil være et fint valg. Det giver dig også mulighed for at have en pullover på indenunder. Det varmer, og så ser det pænt ud. Sæt det sammen med et ensfarvet uldent tørklæde, som passer til jakken.

Til de helt kolde dage

Til de rigtigt kolde vinterdage skal der noget helt andet til. Det kan være en parkajakke, eller det kan være en dynejakke for eksempel. Faktisk er vi blevet så vant til disse jakker i gadebilledet, og det er i dag fuldt ud acceptabelt at bære både parkajakken og dynejakken oven på alt lige fra et jakkesæt til jeans.Og du kan sagtens finde smarte jeans i store størrelser også – for eksempel hos Store Drenge: https://www.storedrenge.dk/herretoej-372/jeans-291/

Du kan vælge de mere traditionelle farver som blå, brun, grå, sort og beige, men du kan også vælge en mere pangfarve som rød, orange, gul etc. og live en grå vinterdag op. Parkajakken er typisk en meget funktionel jakke med en foret hætte. Den har mange lommer og lukkes både med lynlås og knapper. Pelskraven kan oftest tages af. Til de rigtigt kolde dage er der snoretræk i hætten, så du kan lukke kulden ude. For at gøre det rigtigt smart kan du også vælge en vinterjakke med aftageligt fleece. Det gør den anvendelig både på de milde og de rigtigt kolde vinterdage.

Så er der den mere traditionelle trench coat, som vi tidligere typisk har set med især jakkesæt. Med en trench coat får du det mere klassiske look med en længere jakke og brede skuldre. Det er et look, der oprindeligt kommer fra militæret. Den traditionelle trench coat er beige og kan bruges til nærmest alt – også jeans. Går du med jakkesæt og gerne vil have en trench coat, er enten blå eller sort et godt valg.

Sommer?

Ja – den er der jo af og til he ri Danmark, og for eksempel har maj her jo været helt genial til nu. Og der er bestemt masser af muligheder for at se godt ud i badetøj og den slags, selvom du er i den lidt tungere klasse så at sige. Se bare her:

 

Scroll to Top