Hold dig varm i soveværelset

Det er en kold tid, vi er midt i. Vi kan godt lide at holde vores soveværelse så nogenlunde koldt, men hvordan holder vi varmen, og samtidig gør det lidt hyggeligt?

Først og fremmest bør du have noget sengetøj på, der er med til at holde på varmen. Du kan også bruge sengetæpper eller plaider, som du lægger ovenpå dynen. Ikke alene holder de dig varm, men du kan også gøre dem til en del af indretningen i værelset.

Her er noget eskremt lækkert sengetøj, hvis du virkelig vil have luksus: https://merville.dk/kat/sengetoej/

Billedet er fra Merville – https://merville.dk/

Gratis er altid godt

Gratis kan vi altid godt lide. Brug solens stråler i løbet af dagen til at varme rummet op. Sørg for at åbne gardiner og persienner helt, når du står op, så solens varmende stråler kan varme rummet op.

Synes du, det er træls at komme i en kold seng, kan du varme den op, 15 minutter inden du går i seng. Dette kan du gøre for eksempel med en stor varmepude.

Tag noget varmt tøj på i seng. Sørg for at have noget på, der ikke strammer. Det kan være en god ide at have flere lag på. Ikke alene er det med til at holde på varmen, men det gør også, at du er mere fleksibel, hvis du får det for varmt.

Sover du ikke alene, er det jo altid hyggeligt at sove tæt sammen. Så er I med til at holde hinanden varme. En anden måde at holde varmen i rummet på kan være ved at få tykkere gardiner. Disse vil være med til at holde kulden ude.

Er der fodkoldt i dit soveværelse, så læg nogle bomuldstæpper ved begge sider af sengen, så du har noget lunt og varmt at stå ud på.

Er der bare ingenting, der hjælper på varmen, skal du måske tænke på at få tjekket, om du har nok isolering.

Hvordan holder du dig varm i dit soveværelse?

Scroll to Top