Shop Ole Lynggaard tidligt

Ved at starte tidligt med at shoppe efter julegaver og have en plan, kan du både spare penge, tid og også nyde juletiden mere. Stress i juletiden er slet et ukendt fænomen, og en af de store faktorer er faktisk gaveindkøb.Med de geniale muligheder online, kan du faktisk spare både penge og tid, hvis du planlægger lidt. Her hos Henny and My er vi for eksempel glade for at kunne købe smykker online!

Kom i gang med juleshopping online

Her er nogle ideer til, hvordan du kommer i gang:

  1. Lave en liste over de personer, du vil give gaver til. Nogle giver kun til den nærmeste familie. Andre giver også til kolleger, venner etc.
  2. Lav et budget. Julegaveshopping kan være en stor omkostning og måske skal du sætte penge af hver måned til din juleshopping i stedet for at skulle finde alle pengene i november og december. Hav en ide om, hvor meget du vil bruge på hver person. Du vil sikkert have et større budget til den nærmeste familie, end du vil have til for eksempel en kollega.
  3. Lav en liste over, hvad du kunne tænke dig at købe til hver person. Til min ældste datter for eksempel vil jeg gerne købe en halskæde fra Ole Lynggaard Smykker, og til min søn vil jeg gerne købe et ur fra Daniel Wellington. Det finder jeg nok her.
  4. Nu kan du begynde at holde øje med, om der er rabatter at hente på noget af det. Du kan også tjekke online, og se om du kan få bedre priser ved at handle online.
  5. Planlæg nu nogle dage, hvor du går på shopping. Mange udsætter det til sidste øjeblik, men du har jo din plan, så det er bare med at få det gjort.
  6. Lav en shoppingliste til de dage, du er ude for at shoppe efter gaver.
  7. Streg ud på din liste efterhånden, som du får købt gaver. Gem dem i et skab, og sørg for at du har til og fra mærker på, så du ikke kommer i tvivl senere om, hvem det er til.

God juleshopping!

Scroll to Top