Lingeri og badetøj

Intet understreger det feminine mere end lækkert undertøj og smart badetøj!

Lingeri stammer fra fransk - hvor det i øvrigt staves "lingerie". Det er et velklingende ord, og det lyder da også en del mere besnærende end undertøj, underbukser og den slags, ikke? Vi har ikke det endelige svar på, hvor forskellen ligger, men for at trække en linje: Vi vurderer ikke, at 4 par store bomuldstrusser på tilbud i Bilka hører til i kategorien lingeri 🙂

PrimaDonna Lingeri

Tag ét kig på det smukke og ekstremt veldesignede lingeri fra PrimaDonna - så ved du, hvad vi mener! Eller tag et kig på de mere professionelles brug af de lette gevandter - for eksempel her.

Hvis du vil købe lingeri, undertøj og badetøj

Vi sælger det ikke selv, men vi ved alt om, hvor det er bedst at købe det. Og det vil vi selvfølgelig dele med dig her!
Lækkert lingeri

Lingeributik

En helt sublim online butik med alt, hvad hjertet kan begære af blonder og det lækreste badetøj til sommeren 2018.

Frækt undertøj

Frækt undertøj

Tempted by Night

Det lidt mere sexede look - og her finder du også wetlook og andet, der kan få enhver ungersvend til at savle lidt.

2018-01-08_16-11-22

Plus Size

Enhver kan køre ligeud - men det kræver en ekspert at håndtere kurver 😉  Fantastisk udvalg af frækt undertøj til piger med former!

Hvorfor Lingeri?

For rigtige piger og kvinder er der intet bedre end at understrege, hvem og hvad, de er. Her på stedet tror vi ikke på, at kvnder skal undlade at være inciterende, feminine og frække, når de selv vil. Og hvad er så bedre, end at pakke noget smukt ind i noget lækkert?

Smart Badetøj

Naturligvis skal badetøj se lækkert ud! Der er ikke mange piger / kvinder, der ikke kan lide at se smarte ud på stranden eller ved poolen. Når det lækre kombineres med komfort og kvalitet, er der dømt lange blikke og selvtillid i lange baner. Det er da, hvad alle kvinder fortjener, ikke?

Frækt Undertøj?

Ja - der ER forskel på lingeri og frækt undertøj. Førstnævnte er jo skabt til at vise elegance, stil og feminin udstråling. det frække undertøj er mere indpakningen af alt det sjove, inden det RIGTIGT sjove begynder. Bundløse trusser for eksempel - wetsuits og hvad har du...

smuk kvinde i lingerie

Hvor?

Online eller i butik?

Tja - det er egentlig en smagssag, men for de flestes vedkommende er der fordele ved at købe online. Dels er udvalget voldsomt meget større, og dels er der faktisk mange mænd, der ikke bryder sig om at købe lingeri i en almindelig butik. Og ja - det er i høj grad mænd, der køber de lækre sager. Til deres kvinder ( for det meste da ).

Hvis det er frækt?

Primært online

Går vi over i kategorien "frækt undertøj", er det altså online, det primært foregår. Der er stadig en hel del bonerthed forbundet med at købe det virkeligt "uartige" lingeri / undertøj, og så er det jo dejlig diskret at gøre det i en webshop, ikke? Det er der bestemt intet mærkeligt i, og det er en tendens, at stadigt mere tøj generelt handles på nettet.

Scroll to Top