Stress og behandling

Du har lige været oppe hos lægen. Han kaldte dig til et møde, fordi han har fået resultaterne af de prøver, du fik lavet i forbindelse med dit årlige tjek. Der er sådan set ikke noget galt, men lægen har fortalt dig, at han kan se, at der er spor af stress i din krop. Han kan se det på hormonbalancen. Den er ikke helt ideel. Ikke sådan, at den er farlig for dig, men hans anbefaling er dog, at du gør noget ved det allerede nu. Inden du bliver alvorligt stresset og måske meget syg.

Syg af stress

Du forstår meddelelsen: Hvis du ikke kommer i stress behandling – se her – nu, så går det galt for dig. Det er et lille chok for dig. Men du er sådan set ikke bange. Og du vil naturligvis gøre, hvad lægen fortæller dig, er bedst: Komme i stress behandling hurtigst muligt. Du har derfor været inde på nettet for at lede efter en stresscoach, der har til huse i nærheden af din bopæl eller dit job. Det er lidt hip som hap, hvor. Så længe du bare ikke skal rejse langt for at få stress behandling.

En god stresscoach

Den stresscoach, du har fundet, har til huse tæt på dit job. Han har også en god hjemmeside, hvor du har læst om, hvad stress behandling kan bestå af. Et eller andet sted er du glad for, at det ikke nødvendigvis er et behandlingsforløb, der kræver lange og dybe samtaler. Det føler du nemlig, slet ikke at du er parat til. Du har set, at stress behandling kan indeholde, at du skal lære særlige teknikker, så du lærer at tænke i andre baner end dem, du normalt gør. Den kan også bestå i, at du lærer simple vejrtrækningsteknikker, så din krop falder til ro. Og ja, stress behandling kan også bestå i noget så simpelt, som at du skal lære at sætte nye regler op for dit hverdagsliv.

Scroll to Top