Stress er en sygdom

Stress er en alvorlig sygdom i vores samfund. Den kan være invaliderende, hvis vi ikke lærer at håndtere vores stress i tide. Det er en sygdom, som kan være årsag til depression eller hjerteslag. Og det er sygdomme, som koster mange penge. En hospitalsseng eller et ophold på et behandlingssted kan nemlig være temmelig dyrt. Selvom en forsikring gælder, og det offentlige giver tilskud, så kan det blive en svær opgave at komme igennem et behandlingsforløb.

Stress Coaching

Det er derfor rigtigt fornuftigt at få noget stresscoaching, lige så snart du iagttager symptomer på stress. Det kan spare mange penge, og det kan helt sikkert lede til et bedre liv – for dig og dine omgivelser. Et godt bud på professionel og effektiv stresscoaching: https://lifeconsulting.dk/stresscoaching

Symptomer på stress kan være hovedpine, hjertebanken, urolighed, problemer med at kunne sove. Så hvis du fx lægger mærke til, at du har hovedpine af en uforklarlig grund, så kan det være, at det er begyndende stress. Få hjælp til det.

Et forløb med stresscoaching vil lære dig at håndtere de situationer, du kommer i, og hvor du får hjertebanken eller bliver urolig. Det vil kunne lære dig at få et stressfrit liv. Du skal helst leve længe, så det er absolut udgifterne værd at komme af med stress.
Hvis du har symptomer på stress, så er det også fornuftigt at kontakte din læge. Det kan være nødvendigt med en klinisk undersøgelse. Hvis du fx har kraftig hovedpine. Det kan tænkes, at du måske ikke har stress, men har brug for en fysioterapeut til at hjælpe dig af med spændinger, du laver i kroppen. Måske på grund af en forkert arbejdsstilling. En læge kan også fortælle dig, om du er ramt af stress. Og han kan hjælpe dig videre med at finde en behandler, som er specialiseret i stress. Det kan være en stresscoach eller en psykolog. Det vigtige er, at du får gjort noget ved det.

Scroll to Top