Roskilde eller København

Jeg har lige fået en mail fra min chef. I emnelinjen står der ”Hemmeligt – må ikke tales eller skrives om til andre!” Nåda, tænker jeg, er han nu i det der humør igen, hvor alt bare skal være tophemmeligt. Klassificeret. Han har det i perioder med at ville holde alle sine planer hemmelige, og jeg frygter lidt, at vi er på vej ind i sådan en periode igen. Når det sker, plejer det nemlig at gå meget stærkt på kontoret. Man kan næsten ikke følge med i alle de ting, han skal have fra hånden. Jeg åbner mailen.
Til min store overraskelse er der ikke en milelang liste over oplysninger og data, han vil have, at jeg graver frem til ham. Der er godt nok en liste med ting, han vil have mig til at gøre for sig:

Teambuilding i Roskilde

Jeg skal kontakte et firma, der laver teambuilding i Roskilde. Og så skal jeg forhøre mig om, hvordan og hvorledes de vil tackle en opgave for alle medarbejdere. Jeg skal også lige få en føling med priser og den slags.
Mere står der ikke i mailen. Det er ret usædvanligt. Jeg overvejer, om jeg skal skrive tilbage til ham med alle mine spørgsmål. Han er jo ikke den mest selskabelige herre, jeg kender, så det undrer mig lidt, at han vil have, at vi skal have et firmaevent. Måske en personalefest.

Hvad med København?

Jeg tager modet til mig og skriver tilbage: Hvor mange mennesker skal jeg nævne for firmaet, at det drejer sig om. Skal medarbejdere have deres partnere – eventuelt også børn med? Jeg spørger om, jeg også skal kontakte et firma, der laver teambuilding i København, hvis det, jeg finder i Roskilde, ikke kan, eller vil påtage sig opgaven. Jeg venter lidt. Der går lidt tid. Så får jeg en mail fra ham, der svarer på mine spørgsmål. Han skriver også, at jeg fra nu af bare tager denne opgave på mine skuldre og får arrangeret et godt event. Han behøver ikke at være inde over det hele. Og til sidst pointerer han, at jeg bare skal gøre, hvad jeg synes, er bedst. Men vi skal altså have den personalefest, som vi ikke fik sidste år. Så der må gerne gøres lidt ekstra ud af det.
Jeg må indrømme, at jeg bliver helt paf over at få det svar fra ham. Det havde jeg virkeligt ikke forventet. Men set fra min side, er det en god udvikling. Han virker, som om at han stoler på, at jeg faktisk godt kan lave nogle opgaver selvstændigt. Det er da rart at vide.

God mulighed i Roskilde

Jeg går derfor på nettet og begynder at lede efter teambuilding i Roskilde. Jeg finder et firma: https://www.teambuilding-roskilde.dk/. Jeg sender dem en mail via formularen på deres site. Jeg skriver en note om, at det er bedst, hvis de ringer mig op på et bestemt tidspunkt, fordi jeg vil ikke have, at nogen kommer til at høre, hvad jeg taler med dem om. Jeg får hurtigt et svar. De tilbyder at ringe mig op efter almindelig arbejdstid. Flot.

Scroll to Top