Øreringe til mænd

Tjah, jeg ved virkeligt ikke, om det er den rigtige gave til min lillebror. Men nu har jeg købt den til ham. Jeg har fået et byttemærke med, så han kan bytte den, hvis han ikke kan lide den. Det er ret svært at købe gaver til min lillebror. Jeg har brugt lang tid på at finde gaven til ham. Da jeg ved, at han har en ret speciel smag, og ikke går klædt sådan helt anonymt, som de fleste andre danske mænd gør det, så besluttede jeg mig for, at jeg ville give ham et par øreringe i fødselsdagsgave. Han går ofte med øreringe.

Overblik over artiklen

Helt normalt

Det er der ikke noget mærkeligt i, at mænd gør. Det har de faktisk altid gjort. Det er bare os, der har sådan en besynderlig idé om, at mænd ikke går med smykker. Bare kig på malerier fra 1700-tallet. Du vil se, at mænd bærer massevis af halskæder, armbånd, fingerringe og øreringe. Ja. Smykker er ikke kun til kvinder. Og alle mennesker vil vist gerne vise, at de er noget særligt. Derfor tager vi smykker på.

Øreringe

Nå, men jeg har altså brugt nogle timer af mit liv på at lede efter et par øreringe til mænd, som jeg ved, at min bror vil sætte pris på. Jeg ved, at han går meget op designet og slet ikke op i materialet. Og det er kun godt. Jeg ved dog, at han godt kan lide stål og blanke materialer. Men jeg gider ikke at købe sølv eller guld. Det er der for mange, der har. Så jeg har fundet et par smarte øreringe til ham. De er lavet af tungsten, som vistnok er et kunstigt materiale. Men det er flot. Det skinner, og til tider så synes jeg faktisk, at det ligner titanium. Det er flotte øreringe. Jeg håber, at han bliver glad for dem – det kan være lidt triggy at finde de rigtige smykker til mænd, men heldigvis har vi jo https://www.marjoe.dk/shop/frontpage.html

Scroll to Top