Paris er målet

Jeg er meget – ja helt utroligt – skuffet. Det har noget at gøre med, at jeg havde planlagt, at jeg ville besøge mine bedste venner. De bor i Frankrig. De har skrevet til mig, at jeg ikke skal komme. De er i fuld lockdown og har slet ikke mulighed for at være gode værter for mig. De er bare så søde. De vil gøre alt, hvad de kan for mig. Så når de skriver, at jeg ikke skal komme, så betyder det, at situationen i Frankrig er meget alvorlig. Jeg er glad for, at de er ærlige. Jeg er også glad for at læse, at de er raske og ikke har nogle helbredsproblemer, ud over lidt fordøjelsesproblemer, fordi de ikke får tilstrækkelig motion.

Fly til Paris

Jeg havde ellers brugt tid på at finde flybilletter til Paris her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/frankrig/paris/. Jeg tænkte, at jeg ville flyve dertil og, så rejse videre med toget. Men nu har jeg så afbestilt de flybilletter, jeg havde booket. De var faktisk rimeligt dyre, men jeg har fået en voucher, som jeg kan bruge, når det er muligt at rejse igen. Jeg håber, at det kan blive til sommer. Eller måske til efteråret. Det kommer lidt an på, hvordan det går med virusset og alle de nye varianter, den fremkommer i.

Ikke mange rejser

Faktisk er det ret frustrerende, at man skal lære at leve efter regler, der bliver sat af en ukendt fjende og forhindrer os i at komme afsted på de rejser, vi ønsker. (Virusset)

Men er der nogen vej udenom? Nej. Så jeg har udsat min rejse til Frankrig. Håber, at mine venner dernede formår at styre udenom og at holde sig i form. Selv gør jeg meget for at være i god form. Jeg sørger for at få trænet hjemme på stuegulvet nogle gange om ugen. Og når jeg træner, så tænker jeg altid på, at der vil komme billige flybilletter på markedet igen.

Scroll to Top