Pladespiller i gave

Forelsket ungt par

Du har en kammerat, som har fødselsdag om få dage. Du vil gerne give ham en gave, der altid vil minde ham om dig og de mange timer, I brugte sammen, da I var unge. Dengang, hvor det handlede om at være på forkant med alt, hvad der havde musik at gøre. Det var jeres store passion dengang tilbage for mange år siden. Dengang, inden i blev skilt på grund af karrierer og familier og alt det, som vi nu gør.

Den glade ungdom

Du tænker tilbage til, dengang, hvor I lå og slængede jer nede i kælderen, imens I lyttede til musik. I talte om livets store spørgsmål. Din pladespiller blev brugt grundigt. Og du gjorde den altid ren, efter at alle vennerne var gået hjem. Dine tanker flyder videre. Du gider ikke lige nu beslutte, hvad du skal give ham i fødselsdagsgave. Du er nemlig kommet i tanke om, dengang du forelskede dig i din partner. Dengang inviterede du ham hjem til dig, og I lå og så hinanden dybt i øjnene, imens pladespilleren gik i stå. Det var en vidunderlig tid. I var frie som fuglene. Kunne gøre lige, hvad der passede jer. Og I lyttede til musik. I massevis.

Elsker at spille LP plader

Du går hen til din pladesamling og finder et gammelt album frem. Børster forsigtig vinylpladen af og sætter den på din pladespiller. Du lytter. Der er fred og harmoni i dit sind og dit liv. Det er en skøn følelse. Din partner kommer og sætter sig ved siden af dig. Tager din hånd og kigger kærligt på dig. Han ved, at du mindes de skønne øjeblikke. Og han ved, at du forsøger at undgå at tænke på, at du skal finde en god fødselsdagsgave til din kammerat. Og hvad sker der så? Ja, han foreslår, at du giver ham en god og moderne pladespiller i fødselsdagsgave. Og du ved lige med det samme, at det er et godt forslag.

De findes online nemt

Du springer derfor op og sætter dig hen til din PC for at lede efter pladespillere på nettet. Du ved, de findes derude. Der går selvfølgelig ikke ret mange minutter, førend du har fundet en pladespiller, der ligner den, du har til forveksling. Du tjekker pris og funktioner. Du kan godt se, at det ikke er en original pladespiller, sådan som den, du har. Men den er god nok. Og den kan lidt mere end din. Den kan nemlig sende lyden til optagelse på en PC. Og det er måske en fordel.

Du kigger på den. Undersøger, om du kan finde en, der er bedre. Det kan du ikke. Så du vælger at købe lige præcist den pladespiller, som ligner din egen til forveksling. Du beder om, at den bliver sendt direkte til din kammerat. Og naturligvis er det ikke et problem. Du taster dine kortoplysninger ind på shoppens tjek-ud. Du er glad. Du har fundet en gave til din kammerat. Han vil huske dig for altid fremover. Ingen tvivl om det. Og du vil kunne blive derhjemme sammen med din partner uden dårlig samvittighed.

Scroll to Top