Nederdele og bodystockings

I sidste uge havde jeg langt om længe taget mig sammen til at komme på indkøb. Tøj-indkøb. Det er noget, jeg ikke gør så tit. Jeg er ikke hende, der absolut skal være med på den sidste mode. Men i erkendelse af, at mit sommertøj faktisk er ret slidt, så måtte jeg gøre noget. Mit tøj behøver ikke at være moderigtigt, men det skal være pænt og velholdt.

Altid god kvalitet

Derfor køber jeg altid tøj i god kvalitet. Det er godt nok noget dyrere end det helt moderigtige, men det kan altså godt betale sig at betale for kvalitet. Jeg kan da have en t-shirt i flere år, hvis jeg betaler for kvaliteten. Hvis jeg ikke vil betale, ja så skal t-shirten smides ud efter ganske få måneder. Sådan er det.

Til børn

Egentlig var jeg på udkig efter både t-shirts, bluser og nederdele til børn. Jeg fandt nogle, jeg godt kunne lide, men de var ikke helt i den kvalitet, jeg ledte efter. Og efter at have overvejet at købe et par nederdele besluttede jeg mig for ikke at gøre det alligevel. Så jeg opgav sådan set tanken. Derfor gik jeg videre til en forretning, som jeg har set. Den sælger luxus babytøj. Jeg ville købe en gave til min venindes lille pige.

Bodystockings fra Petitflora

Måske et par bodystockings i et lækkert, blødt stof. Jeg havde ikke helt besluttet mig. Jeg gik dog ind i butikken for at se, hvad de ville foreslå. De må da have erfaring med gaver til babyer. Og ganske rigtigt. Inde i butikken fik jeg rigtig god vejledning. Og til min store glæde fandt jeg ikke kun en lækker gave til min venindes lille pige. Jeg fandt faktisk også pænt og dødlækkert tøj til kvinder. Jeg kom hjem med to par bloomers til barnet og 3 nederdele til mig selv. Og ja, kvaliteten er i top. Priserne var faktisk rimeligt beskedne hos https://www.petitflora.dk/

Scroll to Top