Find advokatfirmaer i hele Danmark

Find advokater i Danmark

Ved hjælp af den unikke firmaoversigt på Novaindex.com, kan du nemt og hurtigt finde advokatfirmaer i hele Danmark. Rent faktisk tager det ikke mere end 30 sekunder at finde en lokal advokat. Du skal blot klikke på knappen “Find nær mig”, så får du listet alle de nærmeste advokater.

Familie- og arveret

Alle menneskers liv er noget særligt. Netop derfor er det meget få der kan opnå de resultater de ønsker ved at anvende standardløsninger på familieretlige dokumenter. Standarderne er et udgangspunkt, men kan ikke erstatte en konkret juridisk vurdering af indholdet.

Et advokatfirma tilbyder rådgivning om de udfordringer og problemer, som mange møder gennem livet. Det kan f.eks være:

 • Ægtepagter kan være relevante at få oprettet i forbindelse med indgåelse af ægteskab, eller under ægteskabet ved opstart af virksomhed for at beskytte familien og sikre virksomheden.
 • Gavebreve og gældsbreve er et nyttigt redskab, hvis I skal overdrage eksempelvis et sommerhus til næste led i familien, støtte den studerende eller noget helt tredje. Gavebreve kan også kombineres med testamenter, hvis man ønsker at opnå en ligelig deling mellem flere børn, men hvor kun et har behov for støtte nu.
 • Testamenter der er særligt relevante, hvis I er en sammenbragt familie hvor I ønsker at sikre den længstlevendes økonomiske sikkerhed og mulighed for at beholde familiens bolig. Hvis du/I ingen børn har og ønsker at tilgodese et godt formål eller oprette en fond i stedet for at lade fjern familie eller statskassen arve, er det nødvendigt at oprette testamente.
 • Børnetestamente kan oprettes af alle forældremyndighedsindehaver. I børnetestamentet kan du/I tilkendegive hvem der skal tillægges forældremyndigheden ved forældremyndighedsindehaverens død. Dette kan kombineres med en økonomisk disposition til forsørgelse af barnet i et testamente.
 • Ejendomshandel. Når du/I skal købe bolig, er en kritisk juridisk gennemgang af købsaftalen, tilstandsrapporten og andre dokumenter vigtig. Jeg giver dig/jer en forståelig juridisk gennemgang forud for din/jeres beslutning om at handle bolig.
 • Samejeoverenskomster er et dokument hvor I er enige om, hvordan I vil være uenige, såfremt den ene af jer ikke ønsker at fortsætte samejet af eksempelvis en lejlighed eller et hus. Ugifte par skal reelt være enige for at kunne sælge en ejer eller andelslejlighed, hvilket kan være meget ødelæggende for begges økonomi ved en samlivsophævelse.
 • Bodelingsoverenskomster er en aftale om fordelingen af jeres fælles formue og gæld, når I skal skilles. Praktisk bistand i forbindelse med dødsfald, eksempelvis ved uskiftet bo, privat skifte af dødsbo mv.

Du/I er velkomne til at komme forbi til et uforpligtende og gratis møde og kort fortælle om dine/jeres konkrete forhold. Så vil I få et forslag til hvordan netop jeres ønsker tilgodeses og samtidig give et prisoverslag. Find advokatfirma på Novaindex.com hør nærmere.

Fonds- og foreningsret

Et advokatfirma tilbyder rådgivning til nye eller eksisterende foreninger og institutioner. Vi har særlig kendskab til selvejende institutioner, der driver virksomhed efter lov om social service, eksempelvis bo- og opholdssteder, men yder også generel rådgivning og udarbejdelse af dokumenter til:

 • Stiftelse, hvem, hvordan, hvor lang tid, osv. Få et overblik over formalia i forbindelse med oprettelse af en ny selvejende institution.
  Vedtægter, skræddersyede vedtægter eller revision af Jeres eksisterende vedtægter kan være nødvendigt for at sikre, at vedtægten er tidssvarende, overholder lovens bogstav og passer til netop Jeres institution,
 • Godkendelse af den relevante tilsynsmyndighed (Civilstyrelsen, Erhvervs- og Selskabsstyrelsen eller kommunen), herunder sparring i forbindelse med planlagte ændringer eller udvidelse af formålet,
 • Oprettelse af forretningsorden for bestyrelsen samt instruks og fuldmagt til den daglige leder er væsentlige dokumenter for en selvejende institution. Ideelt set kan de sikre en mere smidig ledelse og et godt arbejdsklima mellem bestyrelsen og den daglige leder.
 • Kontrakter til brug for en institutions aftaler med eksempelvis kommuner om beboere på bosteder. En god kontrakt er billigere at få udarbejdet end en retssag om en dårlig.

Alt sammen kan et af de mange advokatfirmaer på Novaindex.com hjælpe dig.

Scroll to Top