Københavnske blomsterbutikker

Blomsterlevering i København

Din bedste ven blev gift i sidste måned. Det var en skam, at du ikke kunne deltage i brylluppet. Men sygdom i familien forhindrede dig i at drage hele vejen til København. Det ville du ellers gerne have gjort for ham. Han var da også skuffet over, at du ikke kunne komme. Men sådan er livet. Eftersom din far var meget syg, havde du heller ikke så meget overskud til at sende parret en gave. Du havde ellers tænkt længe over, hvad du ville give dem. Det blev ikke til noget. Dagene op til brylluppet var hektiske for dig.

Meget at se til

Der var for meget med at tale med læger, plejepersonale og lave arrangementer, for at din far kunne flytte, når han blev udskrevet. Du havde faktisk så travlt, at du først kom i tanke om vielsen sent aftenen før, den skulle ske. Du gjorde det eneste, du mente, var muligt: Du skrev til en blomsterforhandler og bad ham om at gøre en undtagelse: Du bad ham om at ekspandere morgendagens blomsterudbringning i København til også at omfatte en ekstra stor buket til brudeparret. Du skrev, at du godt vidste, at du var lidt sent på den, men omstændighederne gjorde, at du først nu har haft tid til at tænke lidt.

Den helt rigtige buket

Du beskrev nøje buketten, du gerne ville have, at han leverede til din ven, du skrev og dobbelttjekkede, at du havde skrevet adresse og navn på modtageren korrekt. Og du betalte med dit kreditkort. Du kunne ikke gøre andet. Kun håbe, at blomsterhandleren ville se din mail inden vielsen, fandt sted. Du fik faktisk svar fra blomsterhandleren meget tidligt næste dag. Han skrev, at det ikke er noget problem. Brudeparret får en fin buket blomster. Leveret til tiden. Er det ikke bare dejligt, at der stadig findes handlende, som kan forstå en svær situation og hjælpe én ud af den – sådan hurtigt og umiddelbart?

Scroll to Top