Klinik for skønhed

Sensuelle og fyldige læber

Nu har du virkeligt brugt lang tid på at finde et en speciallæge, der har rigtig god erfaring med botox behandling i København. Det har været et stort arbejde for dig at finde lægen. Men du mener, at du har gjort det rigtige. Du vil jo have gjort noget ved den her dybe bekymringsrynke, som har plaget dig i de sidste par år. Det startede med, at din datter fortalte dig, at du ser så vred ud. Også selvom hun godt vidste, at du ikke var vred. Du kiggede på dit ansigt i spejlet hver morgen og kunne godt se, hvad det var hun mente. Du ser vred ud. Du diskuterede det med din hustru. Hun syntes ikke, at rynken er et problem, men hun afviste heller ikke, at du kunne få gavn af en botox behandling. Du tog derfor beslutningen om at få en botox behandling, så du kan komme af med den dybe rynke.

Flere besøg

Det førte dig til adskillige møder på forskellige specialklinikker, hvor du forklarede om dit problem og dit ønske. De fleste af møderne fungerede sådan lidt opsøgende for dig. Du ville nemlig sikre dig, at du har tillid til lægen, som skal give dig botox behandlingerne. Det var faktisk en svær og frustrerende proces. Først og fremmest fordi du ikke rigtigt vidste, hvad du skulle spørge om, og hvad du skulle fortælle lægen. Der var nogle læger, som du bare ikke rigtigt brød dig om. Og da du selv skal finansiere hele forløbet, ville du ikke gå på kompromis. Det er jo dig og dit ansigt, det hele handler om. Jeg må sige, at jeg synes, at du har grebet problemet an fornuftigt: Det vigtigste – når du skal have lavet et kosmetologisk indgreb – er nemlig, at du har fuld tillid til lægen, som skal udføre behandlingen. Og ja, det kan tage tid at finde den helt rigtige læge. Sommetider klikker man bare ikke. Det kan være sådan nogle små ting, der bevirker, at du ikke føler dig tryg hos den ene eller anden læge.

Men nu har du altså fundet en læge, som du først og fremmest har tillid til. Han har forklaret dig, hvad den botox behandling, du har brug for, i virkeligheden går ud på. Han har anbefalet, at behandlingen kommer til at bestå af både botox og filler. Dette skulle bevirke, at resultatet bliver mere permanent, og at du ikke kommer til at se kunstig ud i ansigtet. Han har forklaret dig alt om, hvordan muskulaturen i ansigtet fungerer, og hvorfor din bekymringsrynke er så dyb. Faktisk er du lidt stolt over det: Musklerne lige der imellem øjenbrynene er meget aktive. Det tyder på, at du har en livlig mimik. Og den skal du naturligvis beholde. Derfor skal der anvendes fillers, som vil glatte rynken ud, men også botox, som vil forhindre, at muskelaktiviteten er så livlig. Det samlede resultat bliver, at din rynke ikke længere er så markant, og at der vil gå længere tid, inden den fremkommer igen. Du har også fået at vide, at det kan godt tænkes, at behandlingen skal gentages engang i løbet af det kommende år.

Det med større læber

At kvinder vil have større og fyldige læber, er der slet ikke noget nyt i. Det er noget, vi altid gerne har villet. Måske fordi det virker tiltrækkende på mændene. Måske. Nogle siger, at store, røde læber signalerer sensualitet og seksualitet. Der er teorier om, at mænd bliver tiltrukket af store læber, fordi de minder om kvindens skamlæber, når hun er seksuelt ophidset. Og hvem vil ikke gerne være tiltrækkende?

Som sagt er det slet ikke nyt, at kvinder vil have store læber. Der er status i det. Nogle folkeslag på kloden har jo i flere generationer gjort meget for at få større læber – tænk bare på nogle stammer i Etiopien, hvor de nærmest har læber så store som tallerkener. Her i Europa er det også populært med store læber – vi har dog i mange år været temmelig bange for at få større læber kunstigt. Måske fordi vi har set skrækeksemplerne i damebladene, hvor forskellige kvindelige stjerne fra Hollywood har fået lavet overdrevent store læber. Næsten så store, at det ser ud, som om at deres ansigt er blevet totalt skamferet. De fotografier, som vi ser af kvinder, der har fået overdrevent store læber, er sikkert fra dengang, hvor der rent faktisk skulle en operation til for at få læberne gjort større.

Restylane bruges meget ofte

Det er ikke længere nødvendigt med en operation, hvor læben skæres op og fyldes med en form for gel. I dag kan du få større læber ved hjælp af en filler. Den foregår, ved at lægen sprøjter filleren (ofte en gel, der kaldes for Restylane) ind i læberne. Derved fyldes læberne forsigtigt, og de bliver fyldigere og mere sensuelle. Det kan se godt ud. Faktisk kan det hjælpe mange kvinder, der er lidt oppe i alderen, så de ser gladere ud. Der sker jo det, at når vi bliver ældre, så kommer mundvigene til at hænge lidt for meget nedad, hvilket bevirker, at vi kommer til at se sure – eller i det mindste meget ’bestemte’ ud. Og det kan være en pestilens hele tiden at skulle sige til folk, at vi ikke er sure. Vi er bare ikke længere 20 år gamle. Det var længe siden, vi var det.

Intet mærkeligt i at ville se godt ud

Så hvis du drømmer om at få lidt større læber, så er du altså slet ikke mærkværdig. Lige gyldigt, om du er ung eller lidt ældre. Det er naturligt for os. I første omgang – når vi er unge – har det givetvis noget reproduktion at gøre: Vi vil være tiltrækkende. Vores læber bliver bemærket, hvis de er fyldige – og vi har jo slet ikke problemer med at bruge læbestift. Den røde farve er bare endnu en påmindelse om, at blodet strømmer igennem den seksuelt ophidsede krop. Senere, når vi har fået børnene, så er det noget med at komme til at se lidt friskere ud – og de større læber kan gøre et underværk. Også selvom der ikke bliver lavet en markant forandring i ansigtet. Det, at vi ser lidt friskere ud – og at vi måske også slipper af med nogle af de fine, små rynker rundt om munden, kan få os til at sprudle af liv og energi.

Scroll to Top