Hvilket gulv er bedst?

korkgulv

Byggeriet går lidt sløvt i disse uger. Der er forsyningsproblemer. Det har noget at gøre med, at de stigende omkostninger til transport bevirker, at forsendelser sendes afsted med lavere frekvens. Desværre. Det betyder, at det tager længere tid at få byggeriet godt i gang. På den anden side betyder det også, at I har tid til at ændre lidt på planerne, hvis det bliver nødvendigt. Og det kan der være en fordel ved. Fx nu det her store byggeri, hvor I først lige har fået støbt fundamentet. I har fået lagt et isolerende lag, og nu skal det sidste lag støbes.

Slidlagsgulvet

I har allerede besluttet, at det bedste vil være at støbe et Estrich slidlagsgulv. I har god erfaring med Estrich slidlagsgulve under for eksempel korkgulve. De ser ikke kun flotte ud. De har faktisk også en lydisolerende effekt. Og det har I fået mange gode udtalelser om fra især hospitaler og skoler, hvor der er behov for stilhed – på hospitalerne – eller hvor decibelniveauet automatisk bliver hævet i frikvartererne.Og så er det et naturligt gulvmateriale – se her.

I har også fundet ud af, at Estrich slidlagsgulve kan belægges med næsten hvilket som helst materiale, som folk skal gå på. Det gør det derfor nemt for jer, hvis kunden ændrer mening med hensyn til hvilket toplagsgulv han vil have.

Måske tæppefliser øverst?

Det kan jo godt være, at den oprindelig plan var, at gulvet skulle være af træ, men at kunden ændrer mening og hellere vil have tæppefliser på. Faktisk sætter det jer også i stand til at kunne lave flere forskellige løsningsforslag til kunden, når I bruger Estrich slidlagsgulve som base. Det giver kunden et indtryk af, at I har overskud – uden at det i virkeligheden har nogen effekt på jeres tidsforbrug i planlægningen. Det er en fordel for jer, fordi sommetider kan kunden have brug for ekstra tid til at overveje, hvordan den endelige gulvbelægning skal være. Det er jo sket tidligere, at kunder har ændret mening undervejs i byggeprocessen. I et enkelt tilfælde var der faktisk en kunde, der ændrede kursen: Han ville slet ikke have en særlig belægning på slidlagsgulvet. Han syntes, at det var så flot som det fremstod – sådan helt råt. Så det endte med, at slidlagsgulvet fik en ’usynlig’ overfladebehandling, der ligesom lagde en beskyttende membran på det. Gulvet fremstår den dag i dag som helt nyt. Og det er flot.

Vi er klar

Heldigvis har I ikke problemer med forsyning af materialet til Estrich slidlagsgulvene. I sørgede nemlig for at bestille ekstra store partier hjem til lageret, inden denne krise satte alvorligt ind. Godt fremsyn. Og godt for jer. I kan arbejde videre i ro og mag. Og I kan sørge for, at jeres kunder hele tiden er opdateret med hensyn til, hvor i processen I er, og hvilke spørgsmål I gerne vil have svar på snarest, så byggeriet ikke skal stå stille i måske flere uger. Og ja, nu hvor I så også lige har fået en stor opgave med den udvidelse af den kommunale skole, der skal stå færdig til næste sommer, så er I ekstra tilfredse med at have lidt ekstra materialer på lager. Det byggeri skal nemlig begynde allerede i næste uge.

Scroll to Top