Ferie i Tyskland

For mange år siden var jeg på bilferie i Europa. Målet var at køre til Barcelona. Vi nåede også derned og havde nogle dejlige uger i Nordspanien. På vejen hjem kunne vi af gode grunde ikke undgå at skulle køre gennem Tyskland.

Turen fra Nordspanien gennem Frankrig var gået hurtigt, så vi havde tid til at kigge lidt mere på nogle af de tyske steder, vi kom igennem. Det var på den ferie, at vi fik øjnene op for, hvor dejligt et land det faktisk er. Det lyder måske ikke så eksotisk som Thailand eller New York at tage på ferie i Tyskland. Men det er efter min mening at snyde sig selv for en masse gode oplevelser, hvis man ikke tager på kør selv ferie til Tyskland.

Tyskland er stort

Vi kom igennem Bayern videre op til Harzen og tog en afstikker til Mecklenburg-Vorpommern.

Vi overnattede på små kroer, som vi fandt på vores vej, eller på hoteller i nogle af storbyerne, vi kom igennem. Det hændte også, at vi bare overnattede i bilen.

Siden den ferie, hvor vi opdagede Tyskland, har vi hvert eneste år været der i mindst en uges tid.

Vi booker online

Vi plejer at finde vores feriebolig i Tyskland ved at søge på internettet.
Vi kan godt lide at finde nye steder, men hvis vi ikke lige kan få den bolig, vi gerne vil have på det tidspunkt, vi vil afsted, ja så har vi heldigvis kontakter til de ferieboliger i Tyskland, som vi har boet på tidligere. De hjælper som regel gerne, når vi forklarer, at vi gerne vil besøge dem igen. Indtil nu – 25 år efter – har vi ikke haft problemer med at finde indkvartering.

Vi besøger hvert år en ny landsdel, men når vi har børnene med, så går turen som regel til Harzen, fordi her er så smukt, eventyrligt, og her er noget alle kan have det sjovt med.

Scroll to Top