Ansigtspleje til kvinder

Er du en kvinde og elsker du at forkæle dig selv med lækker ansigtspleje, hvor der er skruet helt op for aktive ingredienser og fugtgivende og beskyttende cremer og sera, så kan du med fordel se nærmere på siden Luxplus. Siden er et ægte beauty mekka, hvor du kan få alt det du skal bruge for at rense, fugte og beskytte huden med de helt rette produkter, som passer perfekt til den hudtype du måtte have.

Generelt er det godt for alle, uanset hudtype at skaffe sig en hudpleje rutine, som indebærer rens, toner, serum og ansigtscreme. Derudover er det en rigtig god ide at benytte en god eksfoliering en til to gange om ugen samt en serum, som passer til de behov din hud måtte have. Det kan være noget af en jungle af finde rundt i diverse hudplejeprodukter som der findes på markedet. Men ved du, hvilken hudtype du har kan det gøre udvælgelsen af de korrekte produkter langt lettere. Tilstande i huden kan variere meget på et år, da der kan forekomme forandringer grundet eksempelvis hormoner, forkert produktvalg, stress, eller vind og vejr. Derimod er din hudtype mere eller mindre en konstant. Du kan derfor med god grund gå ud fra denne, når du skal købe ind til din faste hudplejerutine.

Hudplejerutine til tør hud

har du eksempelvis en tør hud og oplever du sjældent fedt på hudens overflade i løbet af dagen og synes du tilmed der forekommer fine linjer og måske endda rynker før tid, så skal din hud have et skud fugt. Hvis din hud er meget dehydreret, er det naturligvis vigtigt at du drikker rigeligt med væske, som du helt sikkert godt ved er en god ide for at hjælpe huden godt på vej. Derudover er det essentielt at sammensætte den helt rette hudplejerutine, som virkelig kan give din hud det fugtboost den har brug for. Når huden er tør er det vigtigt at bruge en rens, som ikke virker udtørrende på huden, her kan en sæbefri formel eller rensemælk hjælpe dig, da disse formler ikke vil fjerne hudens naturlige fedtlag som den har brug for.

Derudover er det også essentielt at få fjernet den døde hud på hudens overflade med en god og mild scrub, så den tørre hud nænsomt bliver fjernet. Når man har en fugttør hud, skal man ofte hive det tunge skyts frem i form af serum, som er beriget med nærende ingredienser, som kan trænge dybere ned i huden og virkelig hjælpe med at bevare hudens naturlige fugtniveau. For at lukke den nærende serum inde skal du derefter benytte en passende dag- og natcreme, som kan forsegle huden, og holde på fugten, så huden holdes hydreret hele dagen eller natten igennem.

Hudplejerutine til en klassisk kombineret hud

Har du en klassisk kombineret hud, som fedter i t-zonen i løbet af dagen, men føles fugttør/normal på kinder og resten af ansigtet, så er det godt for dig (samt alle andre hudtyper) at starte din rutine ud med en mild rens, som ikke vil forstyrre din naturlige fedt produktion. Hvis du bruger for udtørrende produkter, kan du risikere at din hud blot vil producere mere fedt. Brug derefter produkter som passer til din hudtype, som tilfører den mængde fugt huden har brug for, så den ikke selv skal overproducere fedt for at holde sig fugtet. Brug gerne lette formler, som hurtigt trænger ind i huden for at opnå den bedste fornemmelse af din hudplejerutine, dette gælder både sera og dag- og natcremer. Det vil altid være den bedste oplevelse at benytte produkter med en let konsistens, som vil trænge hurtigt ind, for at du ikke allerede derefter vil føle at din hud er fedtet og skinnende.

Udover produkter som passer til ovenstående hudtyper, så kan du også finde produkter, som passer til en akne ramt hud, moden hud og en sart og sensitiv hud på Luxplus.dk. Siden rummer alt det, som er essentielt at bruge for at opnå det bedste resultat og så er der endda mange penge at spare på siden. Se udvalget igennem og se frem til at forkæle din hud med skræddersyet hudpleje.

Scroll to Top