9 grunde til at give blomster

En af de mest populære gaver at give er blomster. Det kan være blomsterbuketter, langstilkede roser til potteplanter. Se blot herunder på de top 9 årsager til at give blomster:

 1. Valentines dag
  Hvad ville Valentines dag være uden en æske chokolade og en buket blomster? Når man tænker på Valentines dag, tænker man automatisk på blomster. Skal du bruge blomster på Amager, så anbefaler vi Amager Blomster. De har blomster levering i hele København.
 2. Fødselsdage
  Selvom det er mere almindeligt for mænd at give kvinder blomster på deres fødselsdag, er det ved at blive mere almindeligt den anden vej rundt også.
 3. Sympati
  Her kan der være tale om en begravelse. Når du skal bruge blomster til begravelse Købehavn, kan du også bruge Amager Blomster. Der kan også være tale om sygdom, og her er blomster her også en god måde at vise sin sympati og omtanke.
 4. En ny baby i familien
  Ved en fødsel er det også almindeligt at medbringe blomster. De kan så være ledsaget af noget børnetøj for eksempel, men blomster i sig selv er også almindeligt.
 5. Mors dag
  Blomster har altid være en tradition på Mors dag. Selv om din mor sikkert ikke bliver overrasket over at få blomster på Mors dagm ville hun næppe være dem foruden.
 6. Undskyld
  Begge køn bruger blomster til at sige undskyld. Her er der ofte tale om røde roser, især hvis der er tale om et romantisk forhold.
 7. God bedring
  Har du en ven eller familiemedlem, der er ramt af sygdom og er på hospitalet, er blomster en god gave. De pynter op på stuen og er med til at minde den syge om, at der er mennesker, der tænker på dem.
 8. Første date
  Denne tradition er ved at forsvinde, men det er stadig en sød og romantisk måde at overraske din date på.
 9. Bryllupsdage
  Det mest populære gave, når vi taler om bryllupsdage, er blomster.
Scroll to Top