Studentermode til festkørsel

I disse dage er gader og stræder fyldte med glade unge, der er blevet studenter eller har færdiggjort anden lignende uddannelse. Og det er jo bare smukt og livsbekræftende. Det er klart, at vi her på stedet er ganske interesserede i, hvad de unge har på af tøj. Og den mandlige del af redaktionen da især i, hvad de unge studiner har på og ikke har på. Sådan er det jo.

Hvad skal man have på til studenterkørsel?

Vi har spurgt det førende firma indenfor studenterkørsel på Sjælland – Studenter Kompagniet – om et par gode råd i den anledning. Og de svarede beredvilligt med disse råd:

  • Tjek vejrudsigten dagen før og igen om morgenen
  • Klæd dig efter det vejr, du kan forvente
  • Medbring gerne lidt skiftetøj, hvis du skulle blive våd. Eller spilde øl eller andet 🙂
  • Sørg for, at dit tøj ikke begrænser din bevægelighed. Du skal sikkert op og ned fra lastbilen mange gange.
  • Solcreme – hvis det danske sommervejr er til det.
  • Meget gerne komfortabelt fodtøj frem for høje hæle – det er en lang dag!

Hvad har studenterne så på?

Det svinger jo meget efter temperament, landsdel og lyst i det hele taget. Eksemplet herunder er jo landskendt – men det gør det ikke mindre pænt, vel?

Der er andre og mindre nøgne måder at se godt ud på, og det bedste råd, vi kan give: Brug lidt penge på et lækkert dress, der også er behageligt, når du en hel dag skal fejre din dimission.

Sådan er det – og det er vores bedste råd til dig i relation til påklædning og kørsel i festvogn. Husk: Vær sikker under hele din studenterkørsel. Brug et anerkendt firma og tænk dig om – din festdag kan ende med at være det modsatte, hvis du ikke tænker dig om.

Scroll to Top