Muskelspændinger

Muskelspændinger

Du har et mål. Du vil gerne deltage i et Ironman event om nogle få måneder. Du ved, at du skal igennem mange hårde prøvelser. Løb, cykling og svømning. Der er et marathonløb, som skal gennemføres. Og du skal cykle ret langt. Måske flere hundrede km. Måske knapt 200 km. Og det her med svømning. Det er ikke nemt. Der skal svømmes ret langt. Lidt mindre end fire km. Det er en hård konkurrence. Og det er bestemt ikke noget, man sådan bare lige deltager i. Det er et event, som kræver forberedelse i lang tid. Måske i flere år. Inden du kan deltage og føle, at du er en værdig deltager. Hvem vil ikke det? Intet er værre end at blive råbt ud, fordi alle kan se, at du ikke har forberedt dig godt nok.

Hvordan forbereder du dig

Og hvordan forbereder du dig så til at blive en værdig deltager i et Ironman event? Du bor jo et sted, hvor det ofte er koldt, fugtigt og regnfuldt. Har du virkelig lyst til at springe ned i vandet ude i havnen i minus 2 graders varme? Egentlig ikke. Har du virkelig lyst til at cykle 200 km i slud og regn hver morgen? Slet ikke. Har du mulighed for at løbe et marathon hver måned? Slet ikke. Med mindre, at du rejser hele verden rundt. Og det har du ikke råd til. Eller lyst til. Der er jo også noget, der hedder kærlighedsliv, familieplaner og hjem. Så hvad kan du gøre, for at du stadigvæk kan holde dig i form og deltage i den næste Ironman?

Træning og mere træning

Du kan gå i fitnesscenteret. Og det gør du. Med glæde. Det er bare fedt at kunne komme væk fra det hele i et par timer hver dag. Det er fedt at kunne koncentrere sig om at holde formen og styrke kroppen. Her på det sidste har du så opdaget, hvor godt intervaltræning fungerer for dig. Det er første gang, du træner bevidst med intervaller. Det fungerer. Og du er glad. Men du oplever til tider, at du får smerter i nogle af dine muskelsæt. Især i underarmene. Af en eller anden uforklarlig grund, så er det, som om at du får krampe i dem.

En massagepistol hjælper meget

Men, du har fundet en løsning. Du har nemlig opdaget, at mange, som også dyrker intervaltræning, bruger en massagepistol til at løsne op for den spænding, som har oparbejdet sig under træningen. Og du har derfor anskaffet dig din egen massagepistol efter at have lånt en fra en bekendt fra fitnesscenteret. Du fandt ud af, at massagepistolen kan give dig umiddelbar lindring for den smerte, du følte. Du har gjort noget godt for dig selv. Massagepistolen vil kunne hjælpe dig igennem den svære vinterperiode, hvor du er nødt til at stole på intervaltræning. Og den vil givetvis også være det eneste, rigtige instrument, du tager med dig, når du cykler 200 km til foråret igen. Du vil nemlig opleve at få krampe i et af benene, fordi du ikke har cyklet i lang tid.

Scroll to Top