Moderigtige kurser

Egentlig er der ikke SÅ meget mode i det her, men vi synes nu alligevel, at det er en historie, der skal med her. Det sker jo, at vi oplever noget ganske særligt, og i en verden, hvor alle er så dygtige til at kritisere og være negative, er det vigtigt også at huske det modsatte! Det gør vi med denne lille artikel, der handler om en række kurser i modetrends, vi afviklede før jul 2017 i København.

Hvor skal man holde kurser i København?

Det var det store spørgsmål, for vi har ikke selv lokaliteter til det her, og vi er ekstremt kræsne med, hvad vi indbyder til Det sædvanlige smånussede hotel i periferien med kursuslokaler er bare slet ikke godt nok til vores stil og image. Derfor gik vi på jagt efter et sted, der visuelt kunne leve op til vores standarder, med en service og en funktionalitet i topklasse – og helst også en meget central beliggenhed. Vi fandt det sted til sidst – nemlig et firma, der har specialiseret sig i at have ikke blot mødelokaler og kursuslokaler til leje – men de bedste af slagsen!

Firmaet er:

MBK A/S
Pilestræde 61, 1112København K, Danmark

mail@MBK.dkTlf. 3543 4474

Helt eminente lokaler og service

Oplevelsen inde i Pilestræde var næsten ikke til at beskrive. Lige fra første kontakt og frem til selve afviklingen var vi i den grad i menneskehænder. Personalet derinde var der – uden at vi bemærkede dem. De var som næsten usynlige, men de sikrede, at alt bare spillede maksimalt fra første minut. Og hold nu kæft, hvor er der bare lækkert indrettet overalt hos MBK! Kunst (rigtig kunst) på væggene, gedigne møbler og teknik, der er det sidste nye. Og som virker!

Også mindre lokaler til møder

Efter vi havde afhold kursusrækken, har vi faktisk fortsat samarbejdet med MBK Kursuslokaler, for de har også en hel stribe af udsøgte og velindrettede mødelokaler. Dem kan du se mere om her: https://mbkkursuslokaler.dk/moedelokale/

Hvis du nogensinde skulle få behovet for lokaler i den indre y i København til møder, kurser eller sågar større konferencer, kan vi altså godt anbefale MBK!

Scroll to Top