Esbjergs bedste hotel

Når vi i firmaregi skal holde arrangementer for enten pressen eller forhandlere, er det os meget magtpåliggende, at vi har rammerne i orden til det. Som vi har skrevet om tidligere (i denne artikel ), betyder det virkelig meget for os, at vi kan stå inde for rammerne. En ting er, når der er tale om kurser – men noget andet er det, når vi har brug for indkvartering, forplejning og et velsmurt maskineri i baggrunden. Det er den slags opgaver, hvor man virkelig kan opleve store forskelle på hoteller!

Bedste hotel i Esbjerg

Når vi er i Esbjerg, er der absolut ingen diskussion om, hvor vi skal være til et arrangement. Det er og skal altid være det hotel i Esbjerg, der bare leverer: ECH Hotel! Det spiller bare hver gang, vi er der.

Vi skal jo heller ikke undervurdere betydningen af den veludrustede vinkælder, vel?

Modepræsentationer og forhandlermøder

Det er jo det, vi gør mest i på hennyandmy.dk, og da vi er centrerede omkring det visuelle og det kvalitative, er det altså ganske naturligt for os at gå helt i detaljer over, hvor vi præsenterer os.

Esbjerg?

Nogle vil måske undre sig over, at vi lige netop fremhæver Esbjerg, men sagen er, at det er så voldsomt meget mere end blot en by med fiskeri og offshore industri. Det er faktisk hele Vestjyllands hovedstad så at sige, og med de nye motorveje, er det nemt at komme dertil for alle i det sydlige Jylland.

Hvis du har brug for et hotel i Esbjerg, kan vi godt anbefale ECH!

ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

Telefon:  +45 88 82 16 00
E-mail:  info@ech.dk

Scroll to Top