Midlertidigt handicappet

Side view full body of young female feeling pain in leg in cast while sitting with crutch

Det var et frygteligt trafikuheld. Du har ligget på hospitalet i seks uger og er først nu ved at komme til hægterne igen. Du brækkede et ben flere steder. Lægerne måtte operere i flere omgange. Men endelig, nu er du hjemme igen. Og ja, for første gang i hele din levetid er du virkeligt glad for, at du bor i stueetagen. Der er ikke nogen trapper at kæmpe med. Men der er desværre heller ikke noget der hedder cykelture endnu. Ikke før end om tidligst et års tid.

Lang genoptræning forude

Når du har været i genoptræning og måske kan bruge benet til fulde igen. Det vil kun tiden vise. Men du kan da ikke undvære at komme ud i frisk luft. Vinter eller sommer. Du skal have frisk luft. Og hvad gør du ved det? Skal du forsøge at vove dig ud på et isglat fortov en vinterdag? Med krykker og hjelm? Og hvor langt kan du komme? Et par hundrede meter? Måske. Men du skal længere. Du skal fx købe et flaske vin til en god middag. Det foregår som regel i supermarkedet. Og hvordan kommer du derhen? Der er mindst fem km til supermarkedet. Du er i tvivl – og faktisk ikke særlig glad ved situationen. At blive sendt hjem fra hospitalet er skønt. Jo tak. Men så melder problemerne sig: Hvordan kommer du rundt? Uden at skulle bede og belemre familien?

En mobilitetsscooter (el scooter) er svaret

Det skal jeg sige dig min ven. Der er ingen grund til at fortvivle. Du skal naturligvis ikke ud og køre bil endnu. Nej, du skal lære at køre en el scooter – sikkert. Det kan du få et kort kursus i. Og det er faktisk ikke så svært at køre en el scooter. Når du har taget dit nye kørekort, så går du internettet og åbner din browser. I søgefeltet skriver du så: ”el scooter leje” og så får du en liste frem, der giver dig henvisninger til el scooter forhandlere. Du går ind på deres hjemmesider og kigger på de scootere, som de har til leje – eller til salg. Du kan nemlig også godt vælge at købe en brugt el scooter.

Det er bare at komme i gang

Når du har gjort dig bekendt med, hvad der findes af el scootere på markedet, enten i køb eller til leje, så tager du kontakt til de forskellige forhandlere og forhører dig, om deres priser på leje af el-scooter. Du noterer og så tænker du dig om. Du vil helt sikkert nå frem til, at du vil gøre en god handel, hvis du vælger at leje el-scooteren.  Der vil nemlig ikke være noget krav om, at du lejer den i mindst så og så mange måneder. Der vil heller ikke være noget med, at du skal betale et forskud. Ofte vil der være et tilbud om, at du kan købe el scooteren – minus det, du har betalt i leje – hvis du ombestemmer dig og hellere vil eje en el scooter. Du vil helt sikkert opdage, at en el scooter er løsningen på dit problem mht. at kunne komme ud og omkring.

Scroll to Top