Dykkerstøvler og badesko

Brown Turtle Underwater

Du elsker stranden. Du elsker at bade ved den. Dog ikke om vinteren. Vinterbader er du trods alt ikke. Også selv om det er ved at blive meget populært at vinterbade. Du har en grænse. Du foretrækker at gå lange ture langs stranden om vinteren. Men fra den tidlige sommer – og til langt ind i efteråret kan du altså sagtens bade – og det gør du. Der er bare en lille ting, der irriterer dig ved stranden her: Den er fuld af små skarpe sten. Det er slet ikke ualmindeligt, at du slår dig på dem. Eller næsten får skåret en tå op.

Badesko beskytter

Du har derfor lovet dig selv – efter at have glemt det i flere uger – at du skal købe et par badesko til dig selv. Størrelse 40. Du gider bare ikke at tage ind til centrum, for at gå i skoforretninger. Du har set, at de har badesko inde i den rigtig store forretning i storcenteret. Men altså: Gider du at tage i storcenteret kun for at købe et par badesko? Har du andre ærinder, der ikke kan udføres andre steder end i storcenteret, så kan du tage af sted. Men et par badesko er ikke tilstrækkelig god grund til at bruge tid og penge på at gå i storcenteret.

Fås til børn og voksne

Du sætter dig derfor med din mobil på en bænk nede ved stranden. Tager handsken af, så du lettere kan bruge tasterne. Du leder efter badesko til børn og voksne på nettet. Sidder der i den tidlige eftermiddagssol og nyder at efteråret er mildt.
Du får en masse billeder af badesko frem på din telefon. Du scroller og scroller. Kan ikke helt beslutte dig, om du virkeligt skal blive siddende og lede efter badesko lige nu. Det er ved at blive lidt koldt. Du går hjem. Finder din IPad frem og fortsætter din søgning efter badesko.

Du kigger på billederne og kan se en lille tekst et sted om, at det er neoprensko, du peger på. Du klikker ind på billedet og kommer slet ikke hen til en skoforhandler. Du er havnet på et site, der sælger bade- og dykkerudstyr. Spændende. Hvorfor havde du ikke tænkt på det noget før? Det er da en specialbutik. De må have gode badesko.

Neoprensko og dykkerstøvler

Der er en søgefunktion på sitet. Du skriver: ”Svømmefødder og svømmesko”. Sitet finder en masse svømmefødder – eller finner, som de kalder dem frem. Det var ikke helt det, du mente med svømmesko. Så du skriver neoprensko og dykkerstøvler i søgefeltet. Og vupti. Der er de fine neoprensko. De ser godt nok bløde ud. Vil de kunne holde til, at du går med dem på en strand, der har små skarpe sten? Du læser produktbeskrivelsen. Der står ikke noget om skarpe objekter, når du har neoprensko på. Du sender en besked via deres online chat. Du vil gerne have svar på dit spørgsmål. Det får du hurtigt: Jo neoprensko kan beskytte fødderne mod skarpe objekter, men de er ikke beregnet til at gå på skærver og skarpe sten med. Du kigger derfor på sitets andre badesko. Og heldigvis finder du et par, der forveksling ligner et par, du havde for mange år siden. Dem køber du.

Scroll to Top