Afsted på rejse

Christ the Redeemer, Brazil

De siger, at december er en herlig måned. Højtiden og festlighederne går hånd i hånd. Folk smiler og er venlige – dog ikke i myldretiden, fordi da skal det gå stærkt. Du føler næsten, at du ikke har lov til at lægge dine indkøb ned i nettet. Nej de skal kastes hurtigt, så den næste kan komme til ved kassen – og du skal bare flytte dig – hurtigst muligt. Det er frækt. Og det er ubehageligt.

En lidt arrogant finte

Heldigvis er du en stærk person – faktisk også lidt arrogant. Du kan godt finde på at ’komme til at tabe’ et af indkøbene, så du må ned på knæ og finde det, samle det op og så få det lagt i indkøbsnettet. Bare for at irritere kassedamen, som sikkert bare er udmattet – men også uforskammet. Du glæder dig til at komme hjem.

Få slæbt indkøbene op og lagt dem på plads i spisekammer og køleskab. Du får bikset maden sammen, og imens du venter på, at den bliver færdig i ovnen, sætter du dig med din iPad og begynder at læse dagens avis. Du gider ikke. Du vil hellere finde en billig flybillet til Portugal – eller endnu bedre: Brasilien. Afsted til lunere himmelstrøg.

Billige flybilletter – ja tak!

Her i juletiden er her koldt og blæsende – så billige flybilletter hos rejsepriser.dk til Rio de Janeiro er en udmærket julegave til dig selv. Har du gemt den lille brochure fra det hotel, du boede på sidste gang, du var der? Du må lede efter den. Der har du e-mail adressen på hotellet, og du kan da bare skrive til dem og bede dem om et værelse med udsigt. De var jo supersøde og gode til at tale og skrive engelsk. Så der var ikke problemer med kommunikationen.

Det vil helt sikkert være billigere end at tage en af de der billige charterrejser til Rio de Janeiro. De er dyre. Økonomien til at bruge pengene på en charterrejse dertil er der godt nok, men kan du, så vil du godt spare nogle penge sammen, som du så eventuelt kan bruge til andre formål. Så du foretrækker selv at finde billige flybilletter og selv lave aftaler med hotellet. Du har fundet en flybillet. Den er faktisk ikke helt billig. Men den er god: Du kommer afsted og skal kun mellemlande en enkelt gang i Tyskland.

Charterrejserne er faktisk senere

Men inden du køber flybilletten, så tjekker du lige de der charterrejser, du har set. Og hvad opdager du: De koster lidt mere end din flybillet. Men de har altså ikke afgang her i december måned. Du kan tidligst komme afsted i begyndelsen af februar. Og så er der lige det, at eftersom februar skrider afsted, så bliver charterrejserne dertil dyrere og dyrere. Hvorfor? Er det fordi karnevallet er så stor en attraktion? Givetvis.

Du køber flybilletten, som du har fundet. Du har allerede skrevet til hotellet – og de har svaret dig. Så nu har du selv lavet din egen rejse ved hjælp af billige flybilletter og tidligere ophold i Rio, som har givet dig kontakter og ideer. Du skal rejse om 14 dage.

Scroll to Top