Spring Copenhagen figurer

Spring Copenhagen pingvin

Du har en ret stor omgangskreds. Et rigt socialt liv, som du selvfølgelig plejer. Det sker derfor temmelig ofte, at du bliver inviteret til middag eller frokost. De invitationer tager du som regel imod. Det er dejligt at blive forkælet hos vennerne. Du har bare et stort problem: Du leder altid efter værtinde gaver – også selv om det kun er mænd, du skal spise frokost sammen med en dag. Du har været hele registret igennem: Der er blevet købt mange buketter blomster. Du har en konto hos vinhandleren. Du har også fået din bror eller søster til at give dig en liste med små gaver, du kan købe og bruge som værtindegaver. Du er ikke lige hende eller ham, der laver hjemmelavet marmelade, så den der med et glas marmelade som værtindegave, den går bare ikke. Hvad skal du finde på til næste gang, du bliver inviteret til en hyggelig middag?

Træfigur fra Spring Copenhagen

Jeg vil foreslå, at du går til isenkræmmeren, og finder eventuelt en smuk vase på tilbud. Eller måske en lille pyntegenstand, som værten kan sætte i vindueskarmen eller bruge som en papirvægt til, alle de, der post-its, der ligger på arbejdsbordet. Et eller andet, som bare lige minder værten eller værtinden om en hyggelig aften, hvor du også var til stede. Helt specifikt vil jeg nævne, at du kan med sindsro købe en lille træfigur fra Spring Copenhagen. Det er et forholdsvist ungt firma, som har pustet nyt liv ind i den stolte danske tradition for godt design.

Små og søde pyntegenstande

Spring Copenhagen fremstiller små pyntegenstande. De er lavet af træ, og de er ikke så dyre, som de store ikoners. Du kan finde små hunde i træ, som bare kan stå på en reol eller et skrivebord. Den kigger på dig med et glimt i øjet. Minder dig om, at hunden også er en god ven.

Du kan finde små genstande, som kan signalere en begivenhed i din vens liv. Fx da hans ældste søn blev student. Du kan finde små emoji figurer, der bare spreder hygge, glæde og kærlighed. Så bliv ikke fortvivlet næste gang, du går i panik over ikke at have en lille værtindegave klar. Løsningen findes nede hos den lokale isenkræmmer. Og ja, hvis du finder træfigurer fra Spring Copenhagen, så er jeg ganske sikker på, at du ikke bare køber en enkelt. Firmaet har nemlig et ret stort udvalg. Det har isenkræmmeren også. Det er derfor bare et spørgsmål om, at du får købt dem, du kan lide, inden de bliver udsolgt.

Blevet meget populært

Der er nemlig mange mennesker, der har fået øjnene op for disse små, smukke figurer. Figurerne er i øvrigt også rigtigt venlige at holde i hånden. De kan næsten bruges til afstresning. De er behagelige at røre ved. Det sker faktisk tit, at folk bare holder dem i hånden, imens de overvejer, om de skal købe den ene eller den anden lille figur. Så ja, Du må ikke glemme at se på figurerne fra Spring Copenhagen næste gang, du kommer forbi en isenkræmmer. Du kommer ikke galt afsted med sådan en lille gave.

Scroll to Top