Spreder kontoret sygdom?

person sitting beside table

Ved du, at et kontor skal holdes pinligt rent? Der er flere grunde: Først og fremmest, så skal det holdes rent, fordi så vil dine medarbejdere ikke få brug for så mange fraværsdage. Et kontor, som er småsnavset og støvet er nemlig usundt. Derfor skal du sørge for at finde et firma, der beskæftiger sig med professionel kontorrengøring. Du skal ikke ansætte en hvilken som helst rengøringsdame. Dels kan hun komme til at gøre skade på sig selv, dels har hun ikke den nødvendige viden til at kunne anvende de rigtige rengøringsmidler. Hun er givetvis god til at gøre rent hjemme i din bolig. Men dér skal du altså også være opmærksom på hjemmekontoret.

Særlig erhvervsrengøring

Kontorrengøring hører under den rengøringskategori, som kaldes for erhvervsrengøring. Dette er en kategori, som udelukkende sigter på rengøring på arbejdspladser. Kontorer, fabrikshaller, lagerrum mv. Og rengøring i den slags rum skal ske på en sikker måde, så hverken medarbejdere – eller rengøringspersonalet – kommer til skade, eller bliver syge. Rengøringspersonalet er specielt uddannet til at kunne varetage erhvervsrengøring. De ved alt om, hvilke rengøringsmidler de må anvende. De ved også, hvordan de skal håndtere maskinerne (som nogle gange kan være meget store) korrekt, så de ikke kommer til skade.

Rengøring i Århus

Hvis du derfor har brug for kontorrengøring, så skal du altså kontakte et rengøringsfirma i dit lokale område. Bor du i Smilets By, er det selvfølgelig rengøring i Århus, du skal opsøge. Måske skal du blot søge på Google efter rengøringsservice i Højbjerg. Du får henvisninger til firmaerne, som yder rengøringsservice i Højbjerg. Og er det ikke lige i Højbjerg, at virksomheden eller kontoret ligger, så søg efter ”firmarengøring i Aarhus. Du får en længere liste med henvisninger frem og kan sikkert finde et firma, der nemt kan komme og gøre rent hos jer i det område, hvor I holder til.

Så langt så godt. Det du dog skal være forberedt på, når du så kontakter et firma, der er specialiseret i erhvervsrengøring, er, at det sikkert vil bede om en kontrakt, der varer over længere tid. Det er forståeligt. Det handler jo om en virksomhed, der gerne skulle kunne holde på sine medarbejdere længst muligt. Du skal til gengæld vide, hvad du vil have: Skal der gøres rent på kontoret hver dag? (Anbefales.) Eller skal det blot være et par gange om ugen. Jo det lyder måske af meget at få gjort kontorerne rene hver dag – men du ved godt, at papir støver ret meget. Støv fra luft og tøj kommer også ind på kontoret hver dag. Så: Rengøring på kontoret skal ske meget hyppigt. Du vil hurtigt kunne mærke det på medarbejderne. De bliver gladere og fraværsdagene bliver færre.

Effektiviteten stiger!

Faktisk har undersøgelser også vist, at effektiviteten stiger, når omgivelserne er rene. Irriterende cirkler fra kaffekrus er ikke længere en undskyldning for at opholde sig i køkkenet, imens en klud vrides op, så cirklen kan fjernes. (Cirkler efter kaffekrus er uundgåelige på ethvert kontor!) Ja, hyppig og professionel erhvervsrengøring vil sikre, at dagen starter uden de irriterende cirkler efter krus og glas. Den vil også sikre, at du og dine medarbejdere får et godt arbejdsmiljø, som bevirker bedre relationer imellem jer.

Scroll to Top